Biz Kimiz?

Derneğimizin ilk yapı taşları, ortak bir paydada buluşmak isteyen Yılmaz Kayalar Fen ve Anadolu Lisesi mezunları tarafından atıldı. Birlik beraberliği sağlamak, yardımlaşma ve dayanışma içerisinde bulunmak, geçmişten gelen bağları koparmamak ve gelecek nesillere ışık tutmak amacıyla “ERBAA YILMAZ KAYALAR MEZUNLARI (EYKAM) TOPLULUĞU” 2018 yılında Ankara’da kuruldu. 2 yıla yaklaşık süre zarfında “Ülkemizin Her Taşında Bir Mezun” hedefiyle yola çıkan topluluğumuz Türkiye’nin farklı bölgelerinde birçok etkinliğe imza attı. Uzun çalışmaların ardından resmi bir kimliğe kavuşmak adına 22/07/2020 tarihinde ERBAA YILMAZ KAYALAR MEZUNLARI (EYKAM) Derneği'ni kurdu.

Misyonumuz

• Misyonumuz, üyelerinin sosyal, kültürel, akademik, mesleki, maddi ve manevi hayatlarının tekamülünü sağlayacak her türlü çalışma ve faaliyeti gerçekleştirmek; üyeleri arasında birlikteliği sağlamak, okul, öğrenciler ve öğretmenler arasında hem maddi hem de manevi bağlar kurmaktır.

Vizyonumuz

• Üyelerinin ortak sosyal, kültürel ve mesleki ihtiyaçları doğrultusunda yemek, balo, kokteyl, konser vb. sosyal etkinlikler düzenlenmek,

• Açık oturum, konferans, panel, söyleşi gibi programlar düzenlemek,

• Yardıma ihtiyacı olan öğrencileri korumak, eğitimlerine katkı sağlamak ve desteklemek amacıyla burs vermek,

• Amaç ve çalışma konuları doğrultusunda kitap, gazete, broşür, bülten vb. bastırmak ve dağıtmak, internet sitesi yayımlamak,

• Yurtiçi ve yurtdışında her türlü gezi organizasyonları yapmak,

• Üniversitedeki öğrencilerimize indirimli biletler, kırtasiye ürünleri, vb. alanlarda yardımcı olmak,

• Okulumuzda yapılmış ve yapılacak olan her türlü (TÜBİTAK, TEKNOFEST, …) projelerin takibi ve maddi-manevi desteği, marka ve patent tesciliyle hayata geçirilmesine katkı sağlamak,

• Merkez binasının kurulduğu yerde, üniversite öğrencilerinin 7/24 faydalanması için kütüphane sağlamak,

•  Yurtiçi ve yurtdışı bağlantılar kurmak,

• İstihdam konusunda kolaylık sağlamak,

• Sosyal konularda ve hayati konularda dayanışma sağlamak.